Centrumbiografen i Ronneby prisade som Årets Företagare!

Tomas Forsberg och Peter Johansson är kända inom vår bransch då de lyft sina biografer i Ronneby och Karlshamn till fantastiska mötesplatser för film och publik! Häromdagen utnämndes de till Årets Företagare av föreningen Företagarna i Ronneby – mycket välförtjänt utmärkelse!

Centrumbiografen har slagit publikrekord 12 år i rad, investerat mycket och med kvalitetskänsla i teknik och erbjuder södra Sveriges första Dolby Atmos salong med toppljud, samt att de för tre år sedan byggde till en andra salong.

Tomas och Peter tog över driften av Centrumbiografen 2006 och driver även en paddelhall (!) och glassfabrik (!) på orten, samt att de sedan förra året är delägare i Cinema Design som installerar biografteknik. Äkta entrepenörer och inspiratörer!

Stort Grattis och hatten av för engagemang och kärlek till biografen! Och extra roligt att övriga företagare ser bion som den viktiga del av det lokala näringslivet som den faktiskt är, inte bara i Ronneby utan på hundratals orter över hela Sverige!

Lämna en kommentar

Under Allmänt biografer, Digitalisering, Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.