Dags att planera för BUFF Filmfestival – ta med ditt barn!

Skärmklipp 2018-03-05 11.32.04

Idag lämnar jag in ledighetsansökan! För dottern alltså. Det är dags att planera in en av årets höjdpunkt i jobbet – några dagar tillsammans med henne på BUFF Filmfestival i Malmö!

Jag har sedan 2012 åkt dit med ett barn, först sonen i några år, sedan dottern. Det blir några fina dagar med såklart intressanta möten och givande seminarier, men fokus är ändå på att se film tillsammans. Det är ju inte vilka dussinfilmer som helst vi ser under festivalen utan Världens Bästa Barnfilm!

Utmaningen i år är att få ledigt fyra (!) dagar för dottern från skolan. Tidigare år har vi rest ner för onsdag-lördag, men i år är det så en himla intressant tisdag så jag vill verkligen försöka komma ner redan till den. Tisdagens rubrik är ”Vem tar ansvar för den svenska barn- och ungdomsfilmen?” och innehåller tre seminarier kring produktion och distribution. Jag håller tummarna för att ansökan beviljas…

Jag har gjort det flera tidigare år och gör det nu igen – Uppmanar dig kollega i branschen att göra samma sak – boka in dig och ditt barn för några härliga festivaldagar nere i Malmö i mars*! Det är en förmån i vår bransch att åka på olika festivaler, men oftast en förmån där inte familjen kan få vara med. Livet är ju så mycket mer än jobbet – ta med ditt barn och upplev tillsammans:)!

Barn- och Ungdomsfilmfestivalen i Malmö pågår 19-24 mars och du hittar program och all information på www.buff.se!

*Köp en ackreditering till dig och fråga BUFF snällt om en badge även till ditt barn. Det är ju värt resan bara för den;)

Vi ses i Malmö!

Lämna en kommentar

Under Allmänt biografer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.