Ren pepp från biografträff i Skövde och inför 250 kilo god choklad!

Ok, jag ska erkänna. Det är pirrigt. Det är nu det händer.
Frågan jag ställer mig är hur många biografer som hinner anmäla sig och finnas med på bio.se när vi lanserar om knappt två veckor – 13 december?
Nu när jag är på hemväg från en regional Biografträff i klassiska biograf Odeon i Skövde kulturhus är jag överdrivet (kan en vara det) peppad…!

Jag har nu kuskat runt i tre år och pratat och pratat… nu närmar det sig att få leverera lite verkstad också. Det gillar jag och uppenbarligen biograferna också. Vi har redan nu på en vecka fått in över 50 biografer som vill vara med på bio.se – och kanske målet om 150 stycken till lanseringen kommer uppnås? Känslan nu efter att fått frågor och feedback direkt från biograferna som vi bygger bio.se för är positiv – mycket positiv!

Det ligger en förväntan i luften, en förväntan om att bli en del av paraplyet bio.se där varje unik enskild biograf blir en del av något större, utan att mista sin karaktär. Bio.se lyfter mångfalden av biografer – det är där styrkan finns – ute på 340 unika och oberoende biografer över hela Sverige!

Vi närmar oss nu också att börja skicka ut material till de anmälda biograferna och kontoret börjar fyllas från golv till tak av affischer, dekaler, t-shirts och pins. För att inte tala om 250 kilo choklad – ekologisk och rättvisemärkt såklart! Det blir tidig tomteverkstad i år!

För dig som arbetar på en oberoende/fristående/föreningsdrivna/privata/kommunala biograf – sök upp vår slutna grupp på Facebook ”Vi är bio.se” och läs mer hur du ansluter er biograf till bio.se här!

Nu kör vi tillsammans med Folkan och Röda Kvarn i Lidköping, Odeon i Bengtsfors, Opalen i Kvissleby, Folkbiografen Hovmantorp, Trappan i Kungälv, Fregatten i Stenungsund, Garvaren i Ljungby, Markaryds biograf, Maxim i Laholm, Kino och Södran i Lund – för att bara nämna det gäng fantastiska biografer som anmält sig senaste dygnet!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt biografer, Biografcentralen, Funderingar, Ny biosajt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.