Veezi + Klarnas köpflöde = Sant. Nu live på Cnema i Norrköping!

Nyper mig med glädje armen igen – vårt arbete för att skapa Sveriges vassaste köp på nätet av biobiljetter är live – i helgen på Cnema i Norrköping!

Biopubliken vill enkelt och snabbt kunna både hitta till utbud och köpa sin biljett på mobilen eller datorn – något vårt projekt Ny biosajt haft som högsta prioritet att leverera. När det gäller att hitta till utbudet kommer bio.se efter sommaren att hjälpa publiken. När det kommer till att lustfyllt och att utan trösklar köpa sin biobiljett i förväg kan detta upplevas redan idag på www.cnema.se.

Här blir det den lokala biografens hemsida som avgör hur enkelt det är att hitta – det vi kan bidra med för att öka antalet förköp för biografen har varit att bygga Sveriges smidigaste köpflöde med kassasystemet Veezi tillsammans med Klarna Checkout.

Klarna som leverantör av denna tjänst är outstanding när det kommer till enkelhet. Om en person tidigare handlat på en Klarnabutik är redan alla uppgifter förifyllda och hen ges möjlighet till de flesta betalmöjligheter som faktura, kort, direktbetalning med mobilt bank-id etc.

I helgen gick Cnema med sina 3 salonger över till Veezi och via deras hemsida går det nu att enkelt förköpa sin biobiljett med några snabba klick. Detta utan registrering, lösenord eller att behöva fylla i kortuppgifter – dvs helt utan trösklar. Vi är övertygade om att detta kommer öka publiken som väljer Cnema istället för att se film på annat ställe, inklusive soffan därhemma.

För oss innebär helgens efterlängtade lansering av Veezi köpflöde ett viktig steg på vägen mot att öka publiken på svenska biografer. Det är många biografer som väntat på att se hur köpflödet faktiskt ser ut i verkligheten och vi känner oss superstolta över resultatet – snyggt och mycket funktionellt – inte minst e-postbekräftelsen med snygg bild på biografen! Och då är detta den första versionen ska noteras:)

Du är välkommen se hur det ser ut direkt på Cnemas hemsida för att testa köpflödet. Idag är sista dagen med visningar före sommarstängt, men du kan även se hur det ser ut genom att köpa biljett till 45-års jubilerande Gudfadern 27 september eller Live på Bio Metropolitan Askungen.

Om du inte vill (stöd)köpa en skarp biobiljett kan du följa köpflödet som det ser ut i mobilversion här.

Köpflödet i desktop (på dator) ser ut såhär – köpflödet är responsivt och känner av vad köparen använder för device!

Trevlig midsommar!

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt biografer, Biografcentralen, Ny biosajt, Veezi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.